Hogyan tudok Neked segíteni?

DALAIMMAL

DALAIMMAL

Hangom rezgése, energiája, információs kódrendszere hat a hallgatóra. Ez akkor is így van, ha nem hisz a spirituális dolgokban.
MEDITÁCIÓIMMAL

MEDITÁCIÓIMMAL

Mit jelent nálam a meditáció? Elcsendesedést, befelé figyelést, hogy meghallhasd a saját Hangodat, a saját Lelkedet. Biztonságos tér és idő, hogy átrendeződj, és útmutatást kapj a hangom által. Értelemszerűen az élő hangnak sokkal nagyobb az ereje, mint ami az elektromos szerkezeteken keresztül jut el a hallgatóhoz.
KONCERTJEIMMEL

KONCERTJEIMMEL

Koncertjeim mindegyike utazás a Lélek birodalmában, keresztül Univerzumokon, téren és időn át. Egyfajta éber meditáció, repülés, szárnyalás, amiben a létezés maga öröm és boldogság. Olykor hagyományos, földi dalokkal is kiegészítve.
EGYÉNI GYÓGYÍTÓ, LÉLEKEMELŐ CD

EGYÉNI GYÓGYÍTÓ, LÉLEKEMELŐ CD

Lehetőséged van arra, hogy rád hangolódva egyéni CD-t készítsek neked. Ezt a te személyes, lélekemelő, blokkoldó lemezed akkor és úgy hallgatod, ahogyan szeretnéd. Érdemes jó minőségű hangszórót, fülhallgatót használni!
EGYÉNI TERÁPIÁVAL

EGYÉNI TERÁPIÁVAL

Lehetőséged van nálam személyes konzultáción, felhangoláson részt venni, amennyiben úgy érzed, az én személyes támogatásom által szeretnél változni.

KÉRDÉS A SZOLGÁLTATÁSOKKAL KAPCSOLATBAN

Számos lehetőség közül választhatsz, de szervezhetsz Önmagad is programot, amire felkérsz előadónak. Van ötleted? Írj Nekem!

Pin It on Pinterest