Hogyan tudok Neked segíteni?

DALAIMMAL

DALAIMMAL

Hangom rezgése, energiája, információs kódrendszere hat a hallgatóra. Ez akkor is így van, ha nem hisz a spirituális dolgokban.
MEDITÁCIÓIMMAL

MEDITÁCIÓIMMAL

Mit jelent nálam a meditáció? Elcsendesedést, befelé figyelést, hogy meghallhasd a saját Hangodat, a saját Lelkedet. Biztonságos tér és idő, hogy átrendeződj, és útmutatást kapj a hangom által. Értelemszerűen az élő hangnak sokkal nagyobb az ereje, mint ami az elektromos szerkezeteken keresztül jut el a hallgatóhoz.
KONCERTJEIMMEL

KONCERTJEIMMEL

Koncertjeim mindegyike utazás a Lélek birodalmában, keresztül Univerzumokon, téren és időn át. Egyfajta éber meditáció, repülés, szárnyalás, amiben a létezés maga öröm és boldogság. Olykor hagyományos, földi dalokkal is kiegészítve.
EGYÉNI GYÓGYÍTÓ, LÉLEKEMELŐ CD

EGYÉNI GYÓGYÍTÓ, LÉLEKEMELŐ CD

Lehetőséged van arra, hogy rád hangolódva egyéni CD-t készítsek neked. Ezt a te személyes, lélekemelő, blokkoldó lemezed akkor és úgy hallgatod, ahogyan szeretnéd. Érdemes jó minőségű hangszórót, fülhallgatót használni!

KÉRDÉS A SZOLGÁLTATÁSOKKAL KAPCSOLATBAN

Számos lehetőség közül választhatsz, de szervezhetsz Önmagad is programot, amire felkérsz előadónak. Van ötleted? Írj Nekem!

Pin It on Pinterest