Egyéni Felhangoló CD

(1 vásárlói értékelés)

17 000 Ft

Rádhangolódva készítem el a Te, Saját egyéni felhangoló relaxációs lemezedet. A Hangok több szinten és rétegben fejtik ki a hatásukat számodra.

Kategóriák: ,

Leírás

Rádhangolódva készítem el a Te, Saját egyéni felhangoló relaxációs lemezedet. A Hangok több szinten és rétegben fejtik ki a hatásukat számodra. Segíti a tested, lelked, szellemed egyensúlyba kerülését, szerveid, energetikai pályáid felhangolását és helyes rezgésbe állítását. Üzeneteket kapsz a jelenlegi életeddel kapcsolatban, támogatást, feloldásokat, átkódolásokat a tovább lépéshez és kibontakozáshoz a hangok által. Ott és úgy hallgatod, ahányszor és ahogyan szeretnéd, akár autóvezetés közben is! Első alkalommal azonban kérlek válassz nyugalmas teret és időt, és hallgasd elejétől a végéig. Érdemes jó minőségű hangszórót használnod. A rendeléskor kérlek add meg nevedet és születési dátumodat a megjegyzés rovatban! Amennyiben ajándékozni szeretnéd a lemezt valakinek, úgy azt is írd meg, és természetesen ilyenkor az ő nevét és születési adatait kérem. A lemez elkészülése általában 21 nap. Ez eltérhet a rendelések függvényében. A visszaigazoló e-mail-ben pontos tájékoztatást kapsz. Ha ajándékba adnád a lemezt vagy valami miatt különösen fontos a dátum, hogy időben kapd meg a CD-t, kérlek jelezd a számlázási adatok mellett a “Rendelés jegyzetek” mezőben!

A dalok hatásairól intuitív formában kapok tájékoztatást az Égiektől, valamint tapasztalatokat és információkat és tapasztalatokat gyűjtök és kérek a környezetemben lévő meghatározott számú, számomra hiteles emberektől. Természetesen nem helyettesíti az orvosi diagnózist és kezelést,  mindenki saját felelősségére hallgassa! Ugyanakkor vedd figyelembe, hogy mivel az Univerzumban minden rezgés, és a hangok, hanghullámok is meghatározott rezgések, így azok hatnak rád! Hallgass tudatosan zenét!

HALLGASS BELE:

Egyéni Felhangoló CD termékről 1 értékelés

  1. Rákóczy Zsuzsa (megerősített tulajdonos)

    Ashartit hallgatva egy buborékban érzem magam: körbevesz, ringat, átölel, simogat, béke van, vagyok, jól vagyok, … Köszönöm.

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

10 + 17 =

Pin It on Pinterest