Egyéni Felhangoló, útmutató dal – lemezen vagy mp3-ban

(1 vásárlói értékelés)

25 000 Ft

Rádhangolódva készítem el a Te, Saját egyéni felhangoló relaxációs lemezedet. A Hangok több szinten és rétegben fejtik ki a hatásukat számodra.

Kategóriák: ,

Leírás

Rád hangolódva készítem el a Te, Saját egyéni felhangoló dalodat a számos csillagnyelvek egyikén amelyen énekelek és beszélek – vagy ahogyan én hívom kozmikus kódnyelven. Olyan mint egy zip, tömörített fájl.  A Hangok több szinten és rétegben fejtik ki a hatásukat számodra. Segíti a tested, lelked, szellemed egyensúlyba kerülését, szerveid, energetikai pályáid felhangolását és helyes rezgésbe állítását. Üzeneteket tartalmaz továbbá a jelenlegi életeddel kapcsolatban, támogatást, feloldásokat, átkódolásokat a tovább lépéshez és kibontakozáshoz a hangok által. Ott és úgy hallgatod, ahányszor és ahogyan szeretnéd, akár autóvezetés közben is! Első alkalommal azonban kérlek válassz nyugalmas teret és időt, és hallgasd elejétől a végéig. Érdemes jó minőségű hangszórót/ fülhallgatót használnod. A rendeléskor kérlek add meg nevedet és születési dátumodat( hely,év, hónap,nap) a megjegyzés rovatban! Amennyiben ajándékozni szeretnéd a lehetőséget valakinek, úgy azt is írd meg, és természetesen ilyenkor az ő nevét és születési adatait kérem. A lemez elkészülése általában 1 hónap. Ez eltérhet a rendelések függvényében amiről e-mailben tájékoztatást kapsz. Ha ajándékba adnád a lemezt vagy valami miatt különösen fontos a dátum, hogy időben kapd meg az útmutatást, kérlek jelezd a számlázási adatok mellett a „Rendelés jegyzetek” mezőben! Ha bizonytalan vagy abban, hogy időben el tud e készülni, kérj tájékoztatást e-mailben. (info@asharti.com)

Általában kérdés szokott lenni, hogy mennyi időre szól a felhangoló dal: Nos, ez változó. Néhány hét, hónap, év. Azt ajánlom, kövesd az intuíciódat.  Ha úgy érzed, akkor kérj új útmatást, új dal formájában. Tekints úgy rá, mint egy egyéni konzultációra. A különbség az, hogy itt nincs direkt oda-vissza csatolás, mint egy beszélgetésnél. Többet énekelek, míg az egyéni konzultációnál leginkább beszélek és fordítok.

Amit tartalmaz a rendelésed:

  • 1 db útmutató, felhangoló dal – fizikai hordozón vagy mp3 formátumban,e-malilen küldöm el. Hossza változó. Általában 10-15 perc.
  • 1 db írás pdf formátumban, amely kiegészítő üzenetet, információkat tartalmaz számodra magyar nyelven.

A dalok hatásairól intuitív formában kapok tájékoztatást az Égiektől, valamint tapasztalatokat és információkat és tapasztalatokat gyűjtök és kérek a környezetemben lévő meghatározott számú, számomra hiteles emberektől. Természetesen nem helyettesíti az orvosi diagnózist és kezelést,  mindenki saját felelősségére hallgassa! Ugyanakkor vedd figyelembe, hogy mivel az Univerzumban minden rezgés, és a hangok, hanghullámok is meghatározott rezgések, így azok hatnak rád! Hallgass tudatosan zenét!

HALLGASS BELE:

Egyéni Felhangoló, útmutató dal – lemezen vagy mp3-ban termékről 1 értékelés

  1. Rákóczy Zsuzsa (megerősített tulajdonos)

    Ashartit hallgatva egy buborékban érzem magam: körbevesz, ringat, átölel, simogat, béke van, vagyok, jól vagyok, … Köszönöm.

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Pin It on Pinterest