Egyéni Felhangoló CD

(1 vásárlói értékelés)

47 000 Ft

Rádhangolódva készítem el a Te, Saját egyéni felhangoló relaxációs lemezedet. A Hangok több szinten és rétegben fejtik ki a hatásukat számodra.

Kategóriák: ,

Leírás

Rád hangolódva készítem el a Te, Saját egyéni felhangoló relaxációs lemezedet. A lemezen lévő dal a számos csillagnyelvek egyikén – vagy ahogyan én hívom kozmikus kódnyelven szól. Olyan mint egy zip, tömörített fájl.  A Hangok több szinten és rétegben fejtik ki a hatásukat számodra. Segíti a tested, lelked, szellemed egyensúlyba kerülését, szerveid, energetikai pályáid felhangolását és helyes rezgésbe állítását. Üzeneteket kapsz továbbá a jelenlegi életeddel kapcsolatban, támogatást, feloldásokat, átkódolásokat a tovább lépéshez és kibontakozáshoz a hangok által. Ott és úgy hallgatod, ahányszor és ahogyan szeretnéd, akár autóvezetés közben is! Első alkalommal azonban kérlek válassz nyugalmas teret és időt, és hallgasd elejétől a végéig. Érdemes jó minőségű hangszórót használnod. A rendeléskor kérlek add meg nevedet és születési dátumodat a megjegyzés rovatban! Amennyiben ajándékozni szeretnéd a lemezt valakinek, úgy azt is írd meg, és természetesen ilyenkor az ő nevét és születési adatait kérem. A lemez elkészülése általában 21 nap. Ez eltérhet a rendelések függvényében amiről e-mailben tájékoztatást kapsz. Ha ajándékba adnád a lemezt vagy valami miatt különösen fontos a dátum, hogy időben kapd meg a CD-t, kérlek jelezd a számlázási adatok mellett a „Rendelés jegyzetek” mezőben! Ha bizonytalan vagy abban, hogy időben el tud e készülni a lemez, kérj tájékoztatást e-mailben.

A dalok hatásairól intuitív formában kapok tájékoztatást az Égiektől, valamint tapasztalatokat és információkat és tapasztalatokat gyűjtök és kérek a környezetemben lévő meghatározott számú, számomra hiteles emberektől. Természetesen nem helyettesíti az orvosi diagnózist és kezelést,  mindenki saját felelősségére hallgassa! Ugyanakkor vedd figyelembe, hogy mivel az Univerzumban minden rezgés, és a hangok, hanghullámok is meghatározott rezgések, így azok hatnak rád! Hallgass tudatosan zenét!

HALLGASS BELE:

Egyéni Felhangoló CD termékről 1 értékelés

  1. Rákóczy Zsuzsa (megerősített tulajdonos)

    Ashartit hallgatva egy buborékban érzem magam: körbevesz, ringat, átölel, simogat, béke van, vagyok, jól vagyok, … Köszönöm.

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Pin It on Pinterest