Interstellar CD (mp3)

3 500 Ft

Az Interstellar című lemez dalai felrepítenek a csillagok közé, oda ahonnan származunk. Ezért érezheted azt, hogy ismered. Mintha már halottad volna minden egyes hangját.

91 készleten

Leírás

Az Interstellar című lemez dalai felrepítenek a csillagok közé, oda ahonnan származunk. Ezért érezheted azt, hogy ismered. Mintha már halottad volna minden egyes hangját. Megnyitják számodra az Univerzumot, átélheted az Egységet. Az intuícióból érkező Hangok Felhangolnak, emelik a rezgésszintedet, ellazítanak, átkódolnak. Egyszerre hatnak több szinten a testre, szellemre, lélekre. Elindíthatják az öngyógyító folyamataid. Hallgathatod úgy, mint egy zenei albumot, de akár relaxációként is.

A dalok hatásairól intuitív formában kapok tájékoztatást az Égiektől, valamint tapasztalatokat és információkat gyűjtök és kérek a környezetemben lévő meghatározott, számomra hiteles emberektől. Természetesen nem helyettesíti az orvosi diagnózist, és mindenki saját felelősségére hallgassa! Ugyanakkor vedd figyelembe, hogy mivel az Univerzumban minden rezgés, és a hangok, hanghullámok is meghatározott rezgések, így azok hatnak rád! Hallgass tudatosan zenét! A lemezt ott hallgathatod ahol és ahogyan szeretnéd!

A Hanglemez online elérhető változata. A befizetés megérkezését követően e-mailben küldjük el mp3 formátumban!

HALLGASS BELE:

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Interstellar CD (mp3)” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Pin It on Pinterest