Találtam egy régi képet az idei útikalauzhoz. 😊 Van ami nem változik. Pontosabban állandó. Miközben minden képlékeny. ❤️ Fogadjátok szeretettel az idei évre vonatkozó útmutatást az égeiketől. 💕 Az alatta található „kriksz-kraksz” az aktiváló! Olvasd és tagold, az érzésed szerint. ❤️ A hangosan kiejtett betűk hangokká alakult frekvenciái hatnak a te egyéni frekvenciáidra. Minthogy rezonátorként belülről rezegtet át.😊 Bízz a megérzéseidben! Úgy jó, ahogy jön. Könnyedén engedd hogy folyjon. ❤️❤️❤️
Mágussá válni
Léptei nyomán virág fakad. Ahogy lélekzik, kezén áttörnek a lét cseppjei. Áramlik és áramlás a lételeme. Örvénylik ujjai közt a tér. Mint apró csillámporszemek. Nagyítóval keresd rajtuk a tér-idő rejtette valóságot. Válts. Olykor tűzrakó hely mellett megélt nyári estek robaja morajlik mesék szárnyán. Kinyitván a teret, szárnyra pattant csikó fut az égen. Húzva maga után a parázs darbjait, csillaggá válnak a képzeletedben.
Íme az Idő. Hajlítsd. A végkifejlet már ismert. Az út az, ami ismeretlen. Tenyeredben palota épül. S van kincs, mindenhol. Kívül és bévül. Végül minden megtérül.
Na•H•spa Te-Vei. Mo•Na-tei po. Rah.h.t Ma.Nu-Ai. Ei. me . Veri To.
Né Ma. Ve.re La-Te-R-ni Ma-H-Re Te-R-Na A-Yo- Le –Te. Re-Cha Se•R-Ne. Me-R- Ti- Me-R
La-hKva-Re-TeSi-Me. Te•R-Ne Ar-i …
Áldás legyen utunkon! Ölellek benneteket! ❤️

Pin It on Pinterest