Néhány gondolatot szeretnék megosztani a kvantum mező, a DNS és a Hangok/rezgések kapcsolatáról. Albert Einstein, Erwin Schrödinger és tudóstársaik kutatták és fejtették meg, hogy szubatomi szinten az energia anyaggá változik azáltal, hogy reagál a figyelemre. Az elme és az anyag nem szétválasztható, mert a szubjektív elme mérhető és megfigyelhető objektív változást idéz elő a fizikai világban. Igaz ez az összes részecskére, elemre, ami az Univerzumot alkotja. A hullámállapotban lévő részecskék ez által lehetőségek, egyszerre vannak mindenhol és nincsenek sehol sem. A lehetőségek pedig csak arra várnak, hogy megjelenjenek a figyelő/tudat által.

A Figyelő tudat TE MAGAD VAGY! Minden lehetőséged, képességed megvan ahhoz, hogy a kvantummezőben található lehetőségek közül azt teremtsd, amit szeretnél.

A fizikai univerzum egy anyagtalan információs mező a kvantumelmélet szerint, amivel mindenki és minden kapcsolatban van (MINDENKI EGY). Fizikai tested egy olyan energia és információs mintázat, amely rezgést bocsájt ki magából. Igaz ez azonban nem csak az élőlényekre, hanem minden anyagi és nem anyagi természetű dologra. Rezgéssel minden leírható és gyógyítható! – Ahogyan Tesla mondta.

Elektromos és mágneses hullámokat bocsájt ki a szívünk, az agyunk, és minden testrészünk, sejtünk és molekulánk egy-egy rá jellemző, specifikus rezgést. Ahhoz hogy a kvantumlehetőségek közül kiválasztódjon egy, az agy (gondolat) és a szív együttes munkájára (jó esetben pozitív érzelem) van szükség. A kvantummező kizárólag arra reagál amik/akik megfigyelőként éppen vagyunk, nem az akaratunkra. Gondolataink elektromos jelet küldenek a mezőbe és az érzelemink mágnesként vonzzák az eseményeket. A gondolataink és érzelmeink által létrehozott létállapot határozza meg, hogy a végtelen számú élmény és tapasztalat közül mi jelenik meg az életünkben. Ha tudatosak vagyunk rá ha nem, létezésünk minden pillanatában működtetjük ezt a jelrendszert. Amennyiben világos, összeszedett gondolataink vannak, amelyek pozitív, szenvedélyes érzelmi elköteleződéssel járnak, azok olyan erős elektromágneses jelet sugároznak ki, amik megegyeznek azzal, amit el szeretnénk érni.

A DNS azaz dezoxiribonukleinsav nem csupán az emberi genom háromdimenziós leírása (egy élő szervezet génjeinek összessége), hanem egy kvantum természetű rendszer, amely a Te információs bázisod, a spiritualitásod visszatükröződése. Tartalmazza azt, aki voltál, amit tettél, és amit elsajátítottál tudást és tapasztalást. Elvileg bármikor aktivizálhatod és felébresztheted ezt a tudást a szándékod kifejezésével, azonban valójában némi tudatosságra és gyakorlásra is szükség van hozzá.

Amint a bejegyzésem elején említettem, rezgésre rezgéssel lehet hatni. Így az énekléssel, azaz hangokkal is hathatunk a DNS-edre, a szívedre, az agyadra, az egész testedre, hiszen azok is hullám természetű rezgések. Tovább megyek. Nem csak a kívülről jövő rezgések hatnak rád és a környezetedre, hanem a belőled fakadóak is. Erről szól a bejegyzésem eleje. Továbbá, ahogyan rezegsz, ahogyan a hangokat kiejted a szádon, befolyásol nem csak téged, hanem a körülötted lévő világot is. A koherens hullámok egymást felerősítik, az inkoherensek kioltják. Így nyer értelmet: Ahogy kint úgy bent, ahogy fent, úgy lent! – bölcsessége. Hallgass tudatosan zenét! A HANGok hatnak rád. Támogatnak abban, hogy úgy teremtsd a világodat, ahogyan azt valójában szeretnéd.

Pin It on Pinterest