Az elmúlt közel egy évben, vagy talán kicsit több idő is talán, visszahúzódtam. Bármennyire volt a vágy az önkifejezésre nem nyíltak a terek, nem nyilvánulhattam meg, mert az út most befelé vezetett. Az idő most ennek kedvezett amit a külső világ is erősített. A transzformálódási időszak égetett, és kiégetett. Megadta a lehetőséget az újjászületésre. Persze mehetünk szembe az Isteni renddel, csak túl sok értelme nincs. Előbb-utóbb elsodor, ha nem vagyunk hajlandóak önként változtatni és haladni az úton.  Megadtam magam a változásnak, a fejlődésnek, elengedve azokat a képzeteket, amelyeket az EGO-m vetített ki. Elengedtem azokat a formákat és utakat amelyek leszűkítették a látásom, amelyek pont attól tartottak távol, aki és ami vagyok, ami a lényegem.  Ebből született számos dal, és készült el a Frekvencia Meditációk I. lemezem, amely már előrendelhető a webshopban és körülbelül 2 héten belül megjelenik.

Itt a Földön minden van és annak az ellenkezője is. Lehetőséged van azzá válni amit kijelöltél magadnak utat és meghaladva, megfejlődve magad újabb és újabb szinteket járni. Ehhez engedni fontos a változást. Engedni fontos, hogy minden lehántódjon rólunk aminek már elmúlt az ideje. Legyen az akármilyen félelem. Talán ez a legnagyobb erő, ami távol tartja az embert Istentől. Önmagától, a MAGjától. Isteni önvalójától. Félünk a haláltól, attól hogy egyedül maradunk, a betegségektől, hogy mit szólnak mások, hogy vajon lesz e elég pénzünk. stb.stb.stb.  Mit is mondott Jézus? Ha csak egy mustármagnyi hitetek lenne….!

Lássátok meg a létezés csodáját! Lásd meg az utad, a földi létezésed csodáját! Mindannyian mások vagyunk. Más lehetőségekkel, más feladatokkal. Kívánom hogy találd meg azt, aki valójában vagy! Félelmek, önbecsülés hiány, megfelelési kényszer nélkül. Kívánom hogy lásd meg, mennyi élet van az Univerzumban, mennyire színes a létezés. Kívánom hogy rájöjj, hogy a félelmeid csak félelmek csupán, és igazából semmi jelentőségük nincsen. Az élet sokkal de sokkal többről szól. Kívánom, hogy éld meg Önmagad, a MAGod!  A világ illúzió. A tudatod vetíti ki a valóságodat! Bármit megvalósíthatsz amit szeretnél!

Frekvencia Meditációk I.

Pin It on Pinterest