A meditációs dalaim egyfajta tömörített fájlok, amelyek tartalmazzák az összes olyan információt, rezgést ami segíti a folyamataitokat. Mint tudjátok, minden rezgés az Univerzumban, a teremtett világon belül és kívül. Rezgésre rezgéssel lehet hatni. Ez történik a nap minden pillanatában, akarva akaratlanul, tudatosan vagy tudattalanul, sőt, tudat alatt is. Hat ránk a környezetünk, az emberek gondolatai, cselekedetei, zenei hangok, zörejek… stb. Hiszed vagy sem, így van. Hatunk mi is a környezetünkre, azáltal akik vagyunk, amilyenek a gondolataink, rezgésünk. Oda-vissza folyamat. (Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás?)A világunk teremtői mi magunk vagyunk. Akkor is, ha a úgy véljük a környezetünk hat ránk. Akkor a környezet hatásait kezdjük magunkévá tenni… és mások rezgéseit vesszük át, mintha a sajátunk lennének… Ez a gyengébb-erősebb effektus elve… Erről a témáról lehetne sokkal hosszabban írni.. A lényeg, a TUDATOSSÁG. FELELŐSSÉGVÁLLALÁS! Ahhoz hogy kívül változzanak a dolgok, befelé, önmagunkba fontos elindulni… Nos, számos módszer áll rendelkezésünkre, amivel lehetőségünk van a változásra. Ami szerintem fontos, hogy azok az igazán kiemelkedőek és tartósak, amelyek a szívre is hatnak, amelyek a szívet is használják. .. a lelket… Ezért jobb például egy emberi kéz által adott masszázs egy gépinél… Nos, az én számomra a hangok birodalma nyílt ki. Én a hangokból olvasok, a hangok által vagyok képes átadni tudást, információt, rezgéseket…. Van többféle módszer természetesen.. Egyik sem jobb vagy több vagy kevesebb.. Más… Más megnyilvánulási forma.. Mint ahogyan az életnek is számos megnyilvánulási formája van.. Az alábbi transzformációs, áthangoló dalt akkor ajánlom különösen a figyelmedbe, ha úgy érzed, át szeretnéd alakítani az életedet, amikor változás előtt állsz. Amikor szeretnéd meglátni az új lehetőségeket az életedben és élni vele. Ha inspirációra vágysz, lökésre, ami elindít, feloldva, átkódolva a régi mintákat. Felhangolja a csakráidat, átmossa a sejtjeidet, olyan rezgésekkel tölti fel, amely minden nagyobb lépés előtt megadja az energiát számodra, hogy képes legyél véghezvinni, amit igazán szeretnél vagy fontos, hogy megtörténjen. Támogat a folyamatos fejlődésben, erősíti a szívedet fizikai és érzelmi szinteken a tapasztalatok alapján. Hat a csontvázra, csontokra és az izmokra is. Fejlődést jelenthet érzelmi szinteken, valamint a test vonatkozásában egészen a 35. csakráig, 5 oktáv vonatkozásában. Kivéve a 29. és a 30. csakrát. (Ugyanis nem csak 7 csakránk van.. erről később)

A dalok hatásairól intuitív formában kapok tájékoztatást az Égiektől, valamint tapasztalatokat és információkat és tapasztalatokat gyűjtök és kérek a környezetemben lévő meghatározott számú, számomra hiteles emberektől. Természetesen nem helyettesíti az orvosi diagnózist és kezelést, mindenki saját felelősségére hallgassa! Ugyanakkor vedd figyelembe, hogy mivel az Univerzumban minden rezgés, és a hangok, hanghullámok is meghatározott rezgések, így azok hatnak rád! Hallgass tudatosan zenét!

A dalt ott és úgy hallgatod, ahogyan és ahányszor szeretnéd. Első alkalommal azonban ajánlom, válassz csendes teret, és jó minőségű hangszórót. Érdemes este, elalvás előtt párszor.

Pin It on Pinterest