A nyugati tudomány mai álláspontja szerint az emberi DNS 10%-ról tudja hogy a fehérje szintézisért felelős, és az emberi szervezet alapstruktúráit hozza létre. Ezzel szemben, 90, azaz kilencven százalékról fogalma sincs, feltérképezetlen, úgynevezett ballaszt DNS. Bizonyosak lehetünk abban, hogy a természet, a jó Isten semmit sem alkot véletlenül, így a még ismeretlen 90%-nak is jelentős szerepe van. Még akkor is, ha nem értjük. Egyelőre. Természetesen számos kísérletet folytattak, folytatnak a mai napig a feltárásra. Többek között Grazyna Fosar és Franz Bludorf is kimutatták, hogy a DNS a szavak által befolyásolható, szerkezete megváltoztatható. Felmerül a kérdés: Ha ily módon képesek lehetünk a változtatásra, akkor mi szükség van genetikai sebészetre? A kérdésem persze némileg költői, de van valóság alapja.

A DNS-nek a testfelépítésen felül funkcionális szerepe is van. Információt képes befogadni, kibocsájtani és tárolni. Reagál az emberi hangok és szavak által kibocsájtott rezgésekre, rádióhullámokra, egyéb hullámokra, ha a megfelelő frekvenciatartományokba esnek. Ez a tudományos magyarázata annak, hogy miért hatásosak a pozitív állításokat használó technikák, például agykontroll, pozitív gondolkodás, autogén tréning, vagy energetikai technikák, amelyek megfelelő vibrációkat csatornáznak. Piotr Gariaev orosz biológus és biofizikus  végzett DNS vibrációs kutatásokat úgy, hogy különböző frekvenciáknak tette ki.  Kísérletei alapján az élő DNS gyakorlatilag  úgy működik, mint egy holografikus kibernetikai rendszer.

Orosz tudósok jöttekrá arra is, hogy a 90% ballaszt DNS olyan struktúrát képez, amelyben ugyanaz a rendszerszemlélet és a szabályrendszer mint a nyelvekben. Az emberi DNS szerintük nem véletlenül, hanem az emberi DNS szerkezetének megfelelően és abból adódóan alakul ki.

Ha pedig a DNS és a nyelv struktúrája azonos, akkor a szavak által hatni tudunk a genetikai állományra. Itt jegyezném meg, hogy tapasztalataim alapján nem csak a kiejtett szavak minősége, hanem annak módja is befolyásoló és frekvencia meghatározó tényező. Nem mindegy, hogy hol képezzük a hangot!

A szavak és hangok erejének titkát persze évezredek óta ismerik spirituális körökben és használták, használják a mai napig testi-lelki gyógyításra.  Persze ennek a titoknak a birtoklását nem bízták és osztogatták mindenkinek, és hiszem azt, hogy nagyon nagy része ma is rejtve van a többség előtt. Még a keresők előtt is. Hogy miért és kik miatt, az lényegtelen. Bizonyos azonban, hogy hatalmat az ismerőnek, az pedig felelősséggel jár. Soha nem értettem egyet azzal, hogy nyakló nélkül lehet tanulni manapság mindenféle technikákat. Az energia ugyanis működik és hat. Ahogy a hang is hat. Kérdés az, hogy az alkalmazó tudja e hogy mire és hogyan, és fel van e készülve annak hatásaira, tudja e, hogy ezáltal mit okoz a téri-időben, a másikban.

A tiszta, szívből jövő, mély gondolatok, univerzális igazságok, ima, hála és köszönet természetesen pozitív hatásúak és mindenkor csak jót tehetünk velük. Jelzi ezt a testen végig szaladó libabőr is. J A genetikai állomány ugyanis érti, azonnal fel is dolgozza az információt, és igyekszik egyensúlyi állapotot teremteni.

Amint fent, úgy lent. Amint kit, úgy bent. Jól ismert a Smaragdtábla szövege. Talán a tudomány is lassan megérti miről szól valójában. A DNS a makro és mikrokozmosz információ befogója, hordozója és továbbítója az emberi tudat felé. Már csak azt kell megtanulni, hogyan és mi az, amit tudatunk felé továbbítsunk.

Az egész lényünket meghatározza a világnézetünk, gondolkodásunk, az Univerzummal való kapcsolatunk. Ez egyfajta hiper kommunikáció, amely a rendelkezésünkre áll a teremtés kezdete óta. Sajnos a modern ember nem használja az intuícióját és ez által ezeket a csatornákat.

A kiejtett szavaknak, hangoknak ereje van. Építeni és rombolni is tudnak. A hiteles, igaz, szívből jövő ima, ének azonban mindig pozitív irányú és erejű.

Pin It on Pinterest