Tegye fel a kezét, akinek ott lapul a fiók mélyén a lista, a számára ideális partnerről. Most pedig tegye fal az a kezét, aki előtt egyszer csak ott termett a semmiből a teljes sorrend, élet nagyságban! Szeretünk. Sokszor, sokféleképpen. Hisszük, hogy az, ami van, az már szerelem. ….és az is… a szerelem egy fajtája. Ami lehet felemelő, gyötrő, feloldó, de megkötő is, ami beleragaszt a sárba. Azután van a szerelemnek az a fajtája, ami mindent elsöpör. Feléget, kiéget, áttranszformál. Amikor ott az az ember, aki a lélektársad. Szerencse? Némileg. Kihívás? Mindenképpen! Miért? Mert ott már nincs alá és fölé rendeltség! Ott áll mellérendelésben a társ, aki az első pillanattól kezdve tudja mi van benned. Avataros módon: LÁTLAK.  Jó az mindenkinek, ha a lélektársával tud kapcsolódni? Fogalmazzunk inkább úgy, hogy felkészültnek fontos lenni. Pont azért mert transzformál, amit bírni fontos. Pedig milyen sokan vágyunk rá ugye? Vágyunk a gyengédségre és a lágyságra együtt. A megtartó és az elengedő erőre… Csupa olyan dologra, ami csak a királylányos mesékben van. Vagy mégsem?

Gondold át jól, hogy mit kívánsz, mert az Univerzum teljesíti! Ha hajt a vágy, hogy ami van nem elég, akkor változtass magadon! Menj bele a lelkednek legsötétebb bugyraiba és keress, kutass, gyújtsd fel a FÉNYt. Akkor még mindig türelem és türelem….. Végül pedig amikor már nem is számítasz rá, megkapod. A hited vezetett el hozzá.  … I have died everyday waiting for you… Minden nap meghaltam míg vártam rád….

 

And all along I believed I would find you / És végig hittem, hogy megtalállak majd

Time has brought your heart to me / Az idő elhozta nekem a szíved

I have loved you for a thousand years / Szerettelek ezer éven át

I’ll love you for a thousand more / Szeretni foglak még ezer éven át

Ahogy pedig a ’Testről és lélekről’ című film is mutatja: Hosszú és göröngyös út volt az egymásra találásig, pedig a lelkek már tudták…. A java pedig még csak most jön!

Pin It on Pinterest