Ahhoz hogy tisztán tartsuk testünk és lelkünk, olykor bizony igen alapos takarításra van szükségünk kívül belül. Kipakoljuk az életünkből mindazt, amire már nincs szükségünk. Fizikai szinten és lelki szinten egyaránt.  Persze könnyű ezt mondani, megtenni már nem feltétlenül. Ehhez szeretnék most segítséget nyújtani. Bizonyára Te is gondolkoztál már jó sokat, húztad, halasztottad, hogy például kipakold a felesleges ruháid, amit évek óta nem használsz, vagy amit azért tettél félre hogy majd hátha lefogysz.  Készíts egy listát, vegyél egy nagy levegőt, majd kezd el, és haladj lépésről-lépésre.
Mi az, ki az az életünkben, akire már nincs szükség. Aki/ami megfogja az energia áramlást, gátolva ezzel azt, hogy valami új és jobb dolog érkezzen az életedbe. Megéri! Mert rengeteg energia szabadul fel! Érdemes rendszeresen szánni időt magadra és környezetedre is! Amire nincs már szükség, had menjen! Érkezzen helyébe az új! Engedj teret és időt az új számára! Az energiaáramlás hozza el számodra a bőséget az életedben! Adj! Áramoltass!

Íme egy rövid jegyzet támogatásképpen!
1. Lakás: Régi, megunt, nem használt, törött, kopott, bútorok, kiegészítők, csetreszek stb. Azt is rakd ki, amit valaki olyantól kaptál, akit nem szeretsz, nem fűződik hozzá kellemes gondolat…
2. Ruhák:  Régi, megunt, szakadt, kopott, évek óta nem használt dolgok. Dobd ki, vagy ajándékozd el! Másnak is örömet okozhatsz!
3. Tested: Időnként érdemes böjtöt tartani, könnyítve ezzel tested regenerálódását. Évente 2x nagyobb, de hetente is beiktathatsz egy-egy napot amikor kevesebbet, könnyebbet eszel.

  1. Számítógéped: Időnként érdemes átnézni a levelezést, törölni azokat amelyekre nincs szükséged. Sok embernek több száz, ezer levele van, amit soha sem fog elolvasni újra. Felesleges tárolni. Ugyanígy a fájlokat is érdemes átnézni. Lementeni, arhiválni, rendszerezni ami fontos, a többit töröld! Ugyanúgy az energiát fogják mint a fentiek.

    A fentieket nyilván ismerted. És most nézzük tovább!

    5. Lelki nagytakarítás:

    a, Felesleges emberek:  Végig gondoltad már, hogy ki az az életedben aki csak viszi az energiád? Akivel azért találkozol, mert muszáj, mert illik, közben pedig a hátad közepére sem kívánod? Érdemes átgondolni, vajon megéri e Neked?  Két dolgot is tehetsz ebben az esetben. Mondjuk bátor vagy és erős, és azt mondod: Bocs, nem akarok veled többet találkozni! Nincs szükségem többé ilyen-olyan helyzetekre stb.. …
    Vagy választhatod azt is, hogy magasabb frekvenciára emeled magad, és egyszerűen már nem rezonálsz rájuk. Maguktól kerülnek ki az életedből valamilyen módon.

b, Felesleges érzelmek, gondolatok, hitrendszerek: Igen-igen. Ezek mind-mind gátolhatják az előrehaladásod! Ehhez szintén támogatást nyújtanak a Hangok.

A frekvencia emeléshez a fenti dolgok mindegyike hozzájárul. Van azonban egy másik módja is. Ez pedig az éneklés, az énekterápia. A Hangok által takarítod ki (Te vagy valaki más) a testedet, emelve téged magasabb energetikai szintre, frekvenciára.
A  Hangok finoman, mégis átható erővel ölelnek körbe, bontják le és kódolják át a rendszeredet. Ez történhet kívülről, például meditáció által, egyéni énekterápia által, amikor valaki más a közvetítő csatorna. De választhatod azt a módot is, hogy önmagad hangolod fel magadat. Ilyenkor Te vagy a Forrás, Te vagy a kiindulópont. Lényeges a helyes hangképzés. Azonban a szándék szintén nagyon fontos. A lélek a gondolatok által irányítja a testet.

A hanggal történő tisztításhoz fontos, hogy helyesen tudd irányítani a hangodat. A szándék, a gondolat összhangban legyen az irányítással és a helyes hangszerkezeléssel. Ez egy megtanulható, begyakorolható módszer. Úgy hívják: FreeForm LifeSong Method™.

Légy tudatos! Teremts tudatosan! Tanuld irányítani a gondolataid! Tanuld irányítani a hangodat a gondolataid által!

Pin It on Pinterest