Frekvencia Meditációk I. (mp3)

3 500 Ft

Pihentető meditációs dalok a szeretet teréből egy különleges nyelven Asharti tolmácsolásában. -mp3

Cikkszám: FRKVNC-MDTCK-1-1 Kategóriák: , ,

Leírás

Minden a világon rezgés. Rezgésre rezgéssel lehet hatni. A meditációs dalok az éber meditáció azon formája, ahol a rezgés vezet és adja át az információt és a kódokat a hangokon, dallamokon keresztül anélkül, hogy konkrétan „megmondaná”, hogy a hallgató mit lásson, érzékeljen. A  hallgató felkészültsége alapján bontakozik ki számára a csillagnyelveken – vagy ahogyan én hívom az Univerzum egységnyelvén szóló információs kódrendszer. Ugyanakkor a hangok akkor is kifejtik a hatásukat és elősegítik a változást, ha a hallgató ezt nem érzékeli. A meditáció dalait a szíveddel vagy képes érteni, megérteni és érzékelni. Az EGO a földi tér játéka csupán, korlátoz, mert számára ismeretlen.

A ‘Frekvencia meditációk I.’ ahogy a nevében is benne van, egy sorozat első része. Az alábbi témák és frekvenciák találhatóak rajta:

  1. 396 Hz – Elengedés

  Félelmek, bűntudat elengedése

  1. 417 Hz – Mozdítás

  Váratlan helyzetek kezelése, változások elősegítése, „beragadt” élethelyzetek előmozdítása,

  1. 528 Hz – Szeretet

  Sejtgyógyítás, gyógyulási folyamatok elősegítése,DNS regenerálás, teremtés, csodák , Békesség, Szív nyitása, önbizalom, önszeretet

  1. 639 Hz – Kapcsolódás

  Párkapcsolatok, emberi kapcsolatok, két agyfélteke összekapcsolása, tanulás elősegítése

  1. 741 Hz –Intuíció

  Az intuíciófelébresztése, működtetése, tudat tágítása

  1. 852 Hz – Feltétel nélküli szeretet

  Eredet, Rendeltetés, Feltétel nélküli szeretet

  1. 936 Hz – A Fény frekvenciája

  Stresszoldás, gyógyítás, sejtmegújítás, Tobozmirigy aktiválása, kapcsolódás önmagunkhoz

  Bizonyos frekvenciák megfeleltethetőek az egyes csakrákhoz is. Vegyétek figyelembe, hogy az egyes dalok nem csupán egy frekvenciát, tartalmaznak, hanem frekvenciák együttesét, információs kódrendszert! Ti sem csak egy Hz számon rezegtek, hanem sok Hz számon, különben nem lennétek más csak egy pont. A megadott témákhoz kapcsolódóan árnyaltan fejeznek ki újabb és újabb témákat, a hallgató állapotához mérten. A meditációkat ott és úgy hallgatod ahogyan szeretnéd. Autóvezetés közben vagy akár elalváshoz. Hallgathatod egyben, vagy csak dalonként, ahogyan jólesik. Első alkalommal azonban javaslom a csöndes és nyugodt körülményeket és egy jó minőségű hangszórót vagy fülhallgatót! Az elkészült anyagba nagyon sok időt és energiát fektettünk. Minden egyes lemez megvásárlásával ahhoz járulsz hozzá, hogy még nagyon sok hasonló anyagot készíthessünk Neked! Minden lemez tulajdonosát egyéni, közvetített személyes üzenettel ajándékozunk meg!  A lemez ára tartalmazza a szállítást belföldre, külön jelölés nélkül.

 • Itt tudsz belehallgatni az anyagba: https://www.youtube.com/watch?v=xjM8slgCpqA&t=14s

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Frekvencia Meditációk I. (mp3)” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Pin It on Pinterest