Új kezdetek – áthangoló dal

990 Ft

Ezt a transzformációs, áthangoló dalt akkor ajánlom különösen a figyelmedbe, ha úgy érzed, át szeretnéd alakítani az életedet. Amikor szeretnéd meglátni az új lehetőségeket az életedben és élni vele. Ha inspirációra vágysz, lökésre, ami elindít, feloldva, átkódolva a régi mintákat.

Cikkszám: TRFMCSDL-01 Kategóriák: , ,

Leírás

Ezt a transzformációs, áthangoló dalt akkor ajánlom különösen a figyelmedbe, ha úgy érzed, át szeretnéd alakítani az életedet. Amikor szeretnéd meglátni az új lehetőségeket az életedben és élni vele. Ha inspirációra vágysz, lökésre, ami elindít, feloldva, átkódolva a régi mintákat. Felhangolja a csakráidat, átmossa a sejtjeidet, olyan rezgésekkel tölti fel, amely minden nagyobb lépés előtt megadja az energiát számodra, hogy képes legyél véghezvinni, amit igazán szeretnél vagy fontos, hogy megtörténjen. Ajánlom időről-időre újrahallgatni, mert támogat a folyamatos fejlődésben, erősíti a szívedet fizikai és érzelmi szinteken a tapasztalatok alapján. Hat a csontvázra, csontokra és az izmokra is. Fejlődést jelenthet érzelmi szinteken, valamint a test vonatkozásában egészen a 35. csakráig, 5 oktáv vonatkozásában. Kivéve a 29. és a 30. csakrát.

A dalok hatásairól intuitív formában kapok tájékoztatást az Égiektől, valamint tapasztalatokat és információkat és tapasztalatokat gyűjtök és kérek a környezetemben lévő meghatározott számú, számomra hiteles emberektől. Természetesen nem helyettesíti az orvosi diagnózist és kezelést, mindenki saját felelősségére hallgassa! Ugyanakkor vedd figyelembe, hogy mivel az Univerzumban minden rezgés, és a hangok, hanghullámok is meghatározott rezgések, így azok hatnak rád! Hallgass tudatosan zenét!

A dalt ott és úgy hallgatod, ahogyan és ahányszor szeretnéd. Első alkalommal azonban ajánlom, válassz csendes teret, és jó minőségű hangszórót. A dalt a befizetés megérkezését követően a megadott linken tudod letölteni, összesen három alkalommal. Kérlek, vedd figyelembe, hogy sokat dolgozunk azért, hogy számodra ilyen munkákat készíthessünk! Ezért ajánld az oldalt barátaidnak, ismerőseidnek, hogy ők is megvásárolhassák maguknak. Kérdés esetén írj nyugodtan az info@asharti.com címre.

HALLGASS BELE:

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Új kezdetek – áthangoló dal” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

4 × kettő =

Pin It on Pinterest