KÉPZÉSEIM

EGYÉNI ÉNEKÓRA

EGYÉNI ÉNEKÓRA

Hangképzés és ének oktatás hagyományos alapokon, de cseppet sem hagyományos módon. Szeretettel várlak, ha vágy van benned arra, hogy énekelj, de nem tudsz, nem mersz, azt gondolod hamis vagy, vagy bárki valaha azt mondta, hogy reménytelen eset vagy. Véleményem szerint mindenki meg tud tanulni énekelni. Mindenkinek van hallása. Ha valami nem működik, azt lehet korrigálni. Budapesten és Kecskeméten van lehetőséged igénybevenni.

CSOPORTOS ÉNEKÓRA

CSOPORTOS ÉNEKÓRA

Az egyéni énekórák anyaga a csoportos foglalkozás előnyeivel. Ha a lehetőségeid ezt engedik meg.

NŐRE HANGOLVA

NŐRE HANGOLVA

A Földön jelenleg a kiegyensúlyozás folyamata zajlik. A női minőség végre a helyére kerül, a férfi minőség mellé, mellérendelésben. A két minőség mindegyike eltolódott az elmúlt évezredekben ebbe vagy abba az irányba, de lehetőségünk van végre, hogy minden a helyére kerüljön. Ez egy folyamat. Vitatkozni persze lehet arról, hogy mi volt előbb, a tyúk vagy a tojás, de a lényeg ugyanaz. Foglalkozni fontos önmagunkkal, fejlődni, hogy meg tudjuk élni végre magunkat önnön minőségünk teljességében. Ehhez járulok hozzá kifejezetten nőknek szóló programjaimmal. Természetesen a gyakorlatok nagy része hang alapú. Nem szükséges hozzá énekelni tudni.

INTENZÍV KURZUSOK, TÁBOROK

INTENZÍV KURZUSOK, TÁBOROK

Idő nincs, és mégis van! Amennyiben időd kevésbé engedi a rendszeres találkozókat, képzéseket velem, ajánlom figyelmedbe az intenzív kurzusokat, táborokat. Ha egyszerre több időt szeretnél eltölteni velem, ráadásul mindezt hasznosan, akkor is érdemes körbenézned a lehetőségek között.

KÉRDÉS A SZOLGÁLTATÁSOKKAL KAPCSOLATBAN

Számos lehetőség közül választhatsz, de szervezhetsz Önmagad is programot, amire felkérsz előadónak. Van ötleted? Írj Nekem!

Pin It on Pinterest