Interstellar koncert (Nagykovácsi -május 18. 18.30)

3 000 Ft

Exkluzív koncert Nagykovácsiban hatalmas kristályok társaságában! Tapasztald meg a kristályok és a hangok gyógyító erejét!

37 készleten

Kategóriák: ,

Leírás

A KONCERT KEZDÉSE: 18.30!!! KÉRÜNK VEGYÉTEK FIGYELEMBE A FORGALMAT! HA ELAKADTOK VAGY BÁRMI VAN A LENTI MEGADOTT SZÁMON HÍVJÁTOK ANDRÁST!

Ki vagyok?

Asharti Szabó Andrea vagyok, lélekhangoló intuitív énekművész. A színpadi és filmzenei pályafutásom mellett éneket, ének terápiát is oktatatok. Támogatom a hozzám fordulókat, hogy rátaláljanak a saját hangukra, hogy ez által is, egy teljesebb életet tudjanak élni.

Kinek ajánlom a koncertet? Milyen élményben lesz részed?

Az Interstellar című lemezbemutató koncertemet azoknak ajánlom, akik szeretik a minőségi zenét és a különleges, ínyenc dolgokat. Különlegességem, hogy a dalok improvizatív formában születnek meg bennem, mindig az adott tér és idő függvényében, így minden egyes koncertem más és más. Emellett természetesen olyan világslágereket is hallhatsz tőlem az est folyamán, mint a Time To Say Goddbye vagy a Nella Fantasia. Garantálom, hogy olyan zenei élményben fogsz részesülni, amit nem fogsz elfelejteni.

Hol lesz a koncert?

A helyszín egy nagyon kedves barátom, Névai András tulajdona, a SzívTér Kastélya Nagykovácsiban. (2094 Nagykovácsi, Kossuth Lajos u. 16.)  A különlegessége az, hogy András nagy ásványgyűjtő, és a világ számos pontjáról szerzett hatalmas és különleges kristályai megtalálhatóak az épületben. Ha hallottál már a kristályok pozitív hatásairól, akkor nem kell elmondanom, amennyiben nem, megemlíteném, hogy azok rezgése nagyon jó hatással van a testünkre, szervezetünkre, lelkünkre egyaránt.  Így duplán pozitív élményben lehet részed, ha úgy döntesz, velünk tartasz az est folyamán. Az adottságaiból adódóan, a befogadó képessége korlátozott, ezért érdemes időben megvenni a jegyeket. A hallgatókat a kristályok úgy ölelik körbe, mint az anyaméh.  

Az elhangzó dalokról rengeteg érdekességet mesélek, különösen a saját dalaimról, amelyek hatásait is részletesen kifejtem. Mikor érdemes hallgatni, mire hat, miért született a dal. Lehetőséged lesz cd-t vásárolni, amennyiben szeretnél.

Hol tálkozhattál már velem?

Magamról szeretném elmesélni, hogy Európa számos pontján koncerteztem már, Olaszországtól kezdve Svájcon át, Ausztria, környező országokon keresztül egészen Los Angelesig.

Hol fogok fellépeni mostanában?

A közeljövőben Kanadában énekelek, a koncert másnapján pedig Erdélybe utazom. Emellett találkozhatsz velem Kecskeméten június végén, valamint május 13-án a Hősök terén az Önzetlenség napján. Mindemellett a filmzenei karrierem építem, klippeket forgatok, filmekben szerepelek majd.

Néhány vélemény rólam:

„Amikor először hallottam Ashartit, rabul ejtett a hangja! Még napokkal később is éreztem a bensőmben. Sokszor, ha úgy érzem, nyugalomra vágyom, előveszem a dalait és hallgatom órákon keresztül.” ( Bereczki Kata – Miskolc)

„ A kisfiam minden este Asharti Cd-re alszik el. Nagyon szereti, és mióta ez így van, kevésbé hiperaktív az iskolában! Változik, és boldog, ami nekem is a legnagyobb öröm a világon” ( Mészáros Rita – Budapest)

„Én csak azt nem értem, Asharti miért nem világhírű már!” – Névai András – SzívTér kastélya tulajdonos

100% pénz visszafizetési garancia

Amennyiben a koncert után mégis úgy érzed, nem azt kaptad, amire számítottál, vissza fogom adni Neked a belépőjegy árát! (Ez nagyon jó ötlet Andi: Lehetne egy gomb/csempe: „100% pénz visszafizetési garancia”, vagy valami hasonló)

Szeretettel várlak! Asharti

A helyszínen lehetőség van megvásárolni az Interstellar című albumot, egyéni, személyre szóló üzenetekkel ellátva. Az lemez értéke 3.700Ft. Az albumon 12 dal található. A dalok hozzásegítenek az önismerethez, amely egyben az út felfelé is. Vissza önmagunkhoz, a kiindulóponthoz. Istenhez.

A hely befogadó képessége okán a résztvevők száma korlátozott!  Vidékieknek szállás lehetőséget tudunk biztosítani az Új Föld Menedékházban térítési díj ellenében.

Időpont: 2018. május 18. péntek 18.30! Kérlek vegyétek figyelembe a forgalmat és a közlekedési feltételeket! Igyekszünk mindenkit bevárni, jelezd ha késtek!

Részvételi díj: 3.000Ft

Helyszín: 2094 Nagykovácsi, Kossuth Lajos u. 16.

További információ:

info@asharti.com , +36-30-232-2795 (www.asharti.com)

andras@szivterkastelya.com , +36-30-507-6989 (www.szivterkastelya.com)

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Interstellar koncert (Nagykovácsi -május 18. 18.30)” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

14 − 8 =

Pin It on Pinterest