Interstellar CD

4 700 Ft

Az Interstellar című lemez dalai felrepítenek a csillagok közé, oda ahonnan származunk. Ezért érezheted azt, hogy ismered. Mintha már halottad volna minden egyes hangját.

ELŐRENDELHETŐ!
Várható megjelenés: 2018. február 28.

19 készleten

Kategóriák: ,

Leírás

Az Interstellar című lemez dalai felrepítenek a csillagok közé, oda ahonnan származunk. Ezért érezheted azt, hogy ismered. Mintha már halottad volna minden egyes hangját. Megnyitják számodra az Univerzumot, átélheted az Egységet. Az intuícióból érkező Hangok Felhangolnak, emelik a rezgésszintedet, ellazítanak, átkódolnak. Egyszerre hatnak több szinten a testre, szellemre, lélekre. Elindíthatják az öngyógyító folyamataid. Hallgathatod úgy, mint egy zenei albumot, de akár relaxációként is.

A lemez ára tartalmazza a szállítási költséget Magyarország területén belül!

A dalok hatásairól intuitív formában kapok tájékoztatást az Égiektől, valamint tapasztalatokat és információkat gyűjtök és kérek a környezetemben lévő meghatározott, számomra hiteles emberektől. Természetesen nem helyettesíti az orvosi diagnózist, és mindenki saját felelősségére hallgassa! Ugyanakkor vedd figyelembe, hogy mivel az Univerzumban minden rezgés, és a hangok, hanghullámok is meghatározott rezgések, így azok hatnak rád! Hallgass tudatosan zenét! A lemezt ott hallgathatod ahol és ahogyan szeretnéd!

 

HALLGASS BELE:

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Interstellar CD” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

12 + tizenegy =

Pin It on Pinterest