FreeForm LifeSong Method™ – alap – 2022. szeptember 17-18.

70 000 Ft

FreeForm LifeSong Method™ – avagy szabad stílusú intuitív-improvizációs éneklésgyakorlatok a kiteljesedett harmonikus életért

10 készleten

Cikkszám: FRFRM-LFSNG-MTHD-alap Kategóriák: , ,

Leírás

A Szabad stílusú és formájú intuitív-improvizációs éneklés alapjait sajátíthatod el a FreeForm LifeSong Method™ alap kurzusán, amely által FELHANGOLHATOD SAJÁT MAGAD, ÁTHANGOLHATOD AZ ÉLETED! Megtapasztalhatod a BENNED SZUNNYADÓ erőd, megmutatom hogyan hozd felszínre, és hogyan alkalmazd önmagad és mások számára. A BELSŐ HANGOD fizikai testet öltése által pedig képessé válhatsz olyanná alakítani az életedet amilyenné valójában szeretnéd! HANGODNAK  UGYANIS TEREMTŐ EREJE VAN! Használd tudatosan! Mindehhez nem kell tudnod egyáltalán énekelni, az sem baj ha félsz, vagy krákogsz, netalán hamisnak gondolod magad. Megmutatom, hogy mindezeket el lehet engedni. Gyere és tapasztald meg az intuitív-improvizációs éneklés felemelő erejét. Azért vagyok, hogy támogassalak az utadon, hogy RÁTALÁLJ A SAJÁT HANGODRA! Azért vagyok, hogy visszavezesselek a HaNGoK BIRODALMÁBA, a SZERETET EGYBE! Ha érzed a vágyat, dolgod van velem, szeretettel várlak!

Az éneklés örömet okoz, felszabadít, oldja a stresszt, a blokkokat, a félelmeket,  hatással van a fizikai testedre, lelkedre, emeli a rezgésszámod, bátrabbá, magabiztosabbá tesz! Bárhol alkalmazható, ingyenes eszköz az életed jobbá tételéhez!

Az éneklés segít megismerni a belső világodat, önmagad! Segít áttranszformálni azt, amin változtatni szeretnél.

Helyszín: Magnólia Holisztikus Központ ( 6000 Kecskemét, Jókai u. 40. II/3.)

A mindenkori kurzus végzettek 50% kedvezménnyel ismételhetnek!

Ha többen érkeztek a programra, rendelhettek egyszerre természetesen, a darabszám kiválasztásával. Ez esetben azonban a résztvevők neveit kérlek, soroljátok fel a ’Számlázási adatok’ mellett a ’Rendelési jegyzetek’ mezőbe! Köszönjük!

Asharti - alap workshop

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„FreeForm LifeSong Method™ – alap – 2022. szeptember 17-18.” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1 × öt =

Pin It on Pinterest