Az élet folyója – áthangoló dal

990 Ft

Az Élet egy nagyon különleges dolog! Egyszerűen nem tudsz nem Élni! Még akkor is, ha jelenlegi fizikai testedben épp másként érzed, és például depressziós vagy, vagy szomorú, ha boldog vagy, ha vicces kedved van stb., akkor is Élsz. Ha létsíkot váltasz, és már nem ez a fizikai tested lesz a ruhád, akkor is Élsz! ’Az élet folyója’ című transzformációs, áthangoló dal pont erre világít rá.

Cikkszám: TRFMCSDL-01-1 Kategóriák: , ,

Leírás

Az Élet egy nagyon különleges dolog! Egyszerűen nem tudsz nem Élni! Még akkor is, ha jelenlegi fizikai testedben épp másként érzed, és például depressziós vagy, vagy szomorú, ha boldog vagy, ha vicces kedved van stb., akkor is Élsz. Ha létsíkot váltasz, és már nem ez a fizikai tested lesz a ruhád, akkor is Élsz! ’Az élet folyója’ című transzformációs, áthangoló dal pont erre világít rá. Az Élet végtelen körforgására, és örökkévalóságára. A tapasztalásokra, amiket utunk során szerzünk. Sokszor sebeket ejtünk önmagunkon és másokon is, akarva, akaratlanul. Ezek persze nem tűnnek el nyomtalanul. Hordozzuk a lelkünkben, tudván egyszer minden kiegyenlítésre kerül. A sebeknek egyszer be fontos gyógyulniuk, és fel fontos fedeznünk a szeretet mindent elsöprő erejét. Addig persze hosszú az út. Támogat a dal abban, hogy elinduljanak az öngyógyító folyamataid, nyitja a spirituális és karmikus kapukat a gyógyuláshoz. A múlt feldolgozása és megemésztése ugyanis a továbblépés alapja. Minden csakrára hat 1-16 között, a legerősebben minden másodikra: 1.3.5.7.11.13.15.

Ajánlott meditációhoz akkor is, ha csak kevés időd van feltöltődésre!

A dalok hatásairól intuitív formában kapok tájékoztatást az Égiektől, valamint tapasztalatokat és információkat és tapasztalatokat gyűjtök és kérek a környezetemben lévő meghatározott számú, számomra hiteles emberektől. Természetesen nem helyettesíti az orvosi diagnózist és kezelést,  mindenki saját felelősségére hallgassa! Ugyanakkor vedd figyelembe, hogy mivel az Univerzumban minden rezgés, és a hangok, hanghullámok is meghatározott rezgések, így azok hatnak rád! Hallgass tudatosan zenét!

A dalt ott és úgy hallgatod, ahogyan és ahányszor szeretnéd. Első alkalommal azonban ajánlom, válassz csendes teret, és jó minőségű hangszórót. A dalt a befizetés megérkezését követően a megadott linken tudod letölteni, összesen három alkalommal. Kérlek, vedd figyelembe, hogy sokat dolgozunk azért, hogy számodra ilyen munkákat készíthessünk! Ezért ajánld az oldalt barátaidnak, ismerőseidnek, hogy ők is megvásárolhassák maguknak. Kérdés esetén írj nyugodtan az info@asharti.com címre.

HALLGASS BELE:

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Az élet folyója – áthangoló dal” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

20 + tizenkettő =

Pin It on Pinterest