Életünk során számtalanszor változunk. A nyugvó pontokat előre mozdulás követi majd újból a megnyugvás, ciklikusan. Újra és újra. Egyre fentebb és fentebb. A megnyugvás után a kitárulkozás, előremozdulás. Belső transzformáció szükséges ehhez, ami elkerülhetetlen. Nem lehet megspórolni, bármennyire is szeretnénk. Nem tudtam megspórolni én sem. Így tudott megérkezni az újabb fordulat. Mert minden pillanata, mélysége és magassága kellett ahhoz, hogy újból megszüllessek és többet adjak mint idáig valaha.

A pályám legújabb állomása az a lakáskoncert sorozat, terveink szerint több helyszínnel, várossal. Január 28-án Zalaegerszegen kezdődik, majd Budapesten folytatódik március 31-én. Több helyszín és időpont hamarosan!  Ha szeretnéd, hogy nálad/nálatok is legyen, akkor jelezd felém. Biztosan meg tudjuk oldani.

Megénekelt tanítások címet adtam a programnak. Hogy miről szól? Íme:

Az időn túli lét értelme. A létezés értelme. Használni azt, akik vagyunk. Megélni a mostot. Az időtlenséget az időben. Amikor összeérnek a síkok és láthatóvá válik a láthatatlan. Lenni az, aki vagy(ok). Látni és érezni a valódit. Titok ez, amely mindig ott volt előtted. Benned és általad. A valódi szeretetet. A közel s a távol mikor egybeér, akkor tudod, hogy megérkeztél. Otthon vagy. Legyen hát!

A gyógyulásod kulcsa ez.

 

A csendben megjelenő HaNG által érkeznek a történetek és a tanítások Istenről, a szeretetről, a létezésről, valaha élt emberekről és lényekről, akik többségéről még nem hallottál. Mégis alakítják a sorsunkat, míg rá nem jövünk. Te is Én vagyok!

Jegyek itt:

Megénekelt tanítások – Budapest 2023.március 31. 18.00 óra

 

Pin It on Pinterest