Megénekelt tanítások lakáskoncert- Az ötödik elem – Zalaegerszeg – November 18.

5 000 Ft10 000 Ft

Cikkszám: Támogatójegy-2-1 Kategóriák: , ,

Leírás

Megénekelt tanítások – Az ötödik elem

Lakáskoncertre várunk nagy-nagy szeretettel november 18-án Zalaegerszegen a Holdkunyhóba!

Az Idő nem számít. Az időn túli lét értelme, a létezés értelme. Használni azt, akik vagyunk. Megélni a mostot. Az időtlenséget az időben. Amikor összeérnek a síkok és láthatóvá válik a láthatatlan. Lenni az, aki vagy(ok). Látni és érezni a valódit. Titok ez, amely mindig ott volt előtted. Benned és általad. A valódi szeretetet. A közel s a távol mikor egybeér, akkor tudod, hogy megérkeztél. Otthon vagy. Legyen hát!

A gyógyulásod kulcsa ez.

A csendben megjelenő HaNG által érkeznek a történetek és a tanítások Istenről, a szeretetről, a létezésről, valaha élt emberekről és lényekről, akik többségéről még nem hallottál. Mégis alakítják a sorsunkat, míg rá nem jövünk. Te is Én vagyok!

Ha érzed a hívást, gyere!

Asharti Szabó Andrea vagyok, intuitív énekesnő. Kozmikus kódnyelven énekelek, beszélek. Legalábbis én így hívom. Azért jöttem, hogy támogassalak a változásban. Azért jöttem, hogy emeljem a rezgést, és kinyissalak a valóságra, hogy szabadon szárnyalj. Koncertjeimen mindig az ott lévő hallgatóknak hozom az üzeneteket, ezért azok egyediek és megismételhetetlenek. Az üzenetek a dalaimon, hangomon keresztül érkeznek, melyek hatnak testre, lélekre, szellemre.

Időpont: 2023. november 18. 18.00 óra (Érkezés 17.30-tól. Kérlek, vedd figyelembe, hogy pontosan kezdünk!)

Helyszín: Zalaegerszeg Holdkunyhó

Támogató jegy: 5.000-7.500-10.000 Ft Lehetőséged és belátásod szerint itt a webshopban vagy személyesen Horváth Juditnál:  +36-30-989-0534

Öltözz kényelmesen. A lényeg, hogy érezd kényelmesen magad. Lehet ülni, feküdni ahogy szeretnél.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Megénekelt tanítások lakáskoncert- Az ötödik elem – Zalaegerszeg – November 18.” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Pin It on Pinterest