Hogyan tudok Neked segíteni?

DALAIMMAL

DALAIMMAL

Hangom rezgése, energiája, információs kódrendszere hat a hallgatóra. Ez akkor is így van, ha nem hisz a spirituális dolgokban.

MEDITÁCIÓIMMAL

MEDITÁCIÓIMMAL

Mit jelent nálam a meditáció? Elcsendesedést, befelé figyelést, hogy meghallhasd a saját Hangodat, a saját Lelkedet. Biztonságos tér és idő, hogy átrendeződj, és útmutatást kapj a hangom által. Értelemszerűen az élő hangnak sokkal nagyobb az ereje, mint ami az elektromos szerkezeteken keresztül jut el a hallgatóhoz.

KONCERTJEIMMEL

KONCERTJEIMMEL

Koncertjeim mindegyike utazás a Lélek birodalmában, keresztül Univerzumokon, téren és időn át. Egyfajta éber meditáció, repülés, szárnyalás, amiben a létezés maga öröm és boldogság. Olykor hagyományos, földi dalokkal is kiegészítve.

EGYÉNI GYÓGYÍTÓ, LÉLEKEMELŐ

EGYÉNI GYÓGYÍTÓ, LÉLEKEMELŐ

Lehetőséged van arra, hogy rád hangolódva egyéni CD-t készítsek neked. Ezt a te személyes, lélekemelő, blokkoldó lemezed akkor és úgy hallgatod, ahogyan szeretnéd. Érdemes jó minőségű hangszórót, fülhallgatót használni!

EGYÉNI TERÁPIÁVAL

EGYÉNI TERÁPIÁVAL

Lehetőséged van nálam személyes konzultáción, felhangoláson részt venni, amennyiben úgy érzed, az én személyes támogatásom által szeretnél változni.

KÉPZÉSEIMMEL

EGYÉNI ÉNEKÓRA

EGYÉNI ÉNEKÓRA

Hangképzés és ének oktatás hagyományos alapokon, de cseppet sem hagyományos módon. Szeretettel várlak, ha vágy van benned arra, hogy énekelj, de nem tudsz, nem mersz, azt gondolod hamis vagy, vagy bárki valaha azt mondta, hogy reménytelen eset vagy. Véleményem szerint mindenki meg tud tanulni énekelni. Mindenkinek van hallása. Ha valami nem működik, azt lehet korrigálni. Budapesten és Kecskeméten van lehetőséged igénybevenni.

CSOPORTOS ÉNEKÓRA

CSOPORTOS ÉNEKÓRA

Az egyéni énekórák anyaga a csoportos foglalkozás előnyeivel. Ha a lehetőségeid ezt engedik meg.

NŐRE HANGOLVA

NŐRE HANGOLVA

A Földön jelenleg a kiegyensúlyozás folyamata zajlik. A női minőség végre a helyére kerül, a férfi minőség mellé, mellérendelésben. A két minőség mindegyike eltolódott az elmúlt évezredekben ebbe vagy abba az irányba, de lehetőségünk van végre, hogy minden a helyére kerüljön. Ez egy folyamat. Vitatkozni persze lehet arról, hogy mi volt előbb, a tyúk vagy a tojás, de a lényeg ugyanaz. Foglalkozni fontos önmagunkkal, fejlődni, hogy meg tudjuk élni végre magunkat önnön minőségünk teljességében. Ehhez járulok hozzá kifejezetten nőknek szóló programjaimmal. Természetesen a gyakorlatok nagy része hang alapú. Nem szükséges hozzá énekelni tudni.

INTENZÍV KURZUSOK, TÁBOROK

INTENZÍV KURZUSOK, TÁBOROK

Idő nincs, és mégis van! Amennyiben időd kevésbé engedi a rendszeres találkozókat, képzéseket velem, ajánlom figyelmedbe az intenzív kurzusokat, táborokat. Ha egyszerre több időt szeretnél eltölteni velem, ráadásul mindezt hasznosan, akkor is érdemes körbenézned a lehetőségek között.

Ajándékozz valakinek

Úgy vélem, az egyik legszebb dolog, ha ajándékba élményt adsz valakinek. Ha úgy véled, lehetnék Én, a Hangom az élmény, akkor írj nekem, és beszéljük meg, mi az elképzelésed! Választhatod azt is, hogy ajándékutalvány formájában leped meg az illetőt, és ő eldönti, mire szeretné beváltani.

Számos lehetőség közül választhatsz, de szervezhetsz Önmagad is programot, amire felkérsz előadónak. Van ötleted? Írj Nekem!

További szolgáltatásaim

WORKSHOP, TANFOLYAM, KURZUS

ZÁRTKÖRŰ RENDEZVÉNYEKRE

REKLÁM ZENE

KONCERT

FILMZENE

EGYEDI LEMEZ NEKED ÉS|VAGY DOLGOZÓID PARTNEREID RÉSZÉRE

CÉGES RENDEZVÉNYEK, TOVÁBBKÉPZÉSEK, CSAPATÖSSZETARTÓ TRÉNINGEK

MEDITÁCIÓS ZENE NEKED ÉS/VAGY DOLGOZÓID, PARTNEREID RÉSZÉRE

MEDITÁCIÓ

Pin It on Pinterest